• Όλα σε ένα – Το φιλικό προς το χρήστη APP του Pal επιτρέπει τη διαχείριση και τον έλεγχο όλων των πυλών και των θυρών σας από την ίδια εφαρμογή. Γίνετε μέλος σε περισσότερους από 3 εκατομμύρια ικανοποιημένους χρήστες!
  • Εγκατάσταση – Plug & play συσκευές που εγγυούνται μια γρήγορη και καθαρή εγκατάσταση.
  • IoT – Οι μικρές ασύρματες συσκευές μας συνδέονται με οποιαδήποτε ηλεκτρική πύλη/πόρτα, έλεγχο φωτισμού ή οποιοδήποτε μέρος όπου η εξοικονόμηση χρόνου και ο απομακρυσμένος έλεγχος και διαχείριση είναι ουσιαστική.
  • Web Portal – Ωριαία συμβάντα, ετήσιο ημερολόγιο, κατάσταση εγκατάστασης, δυνατότητα δημιουργίας ομάδων χρόνου μέσω των οποίων οι χρήστες μπορούν να εισέρχονται πχ από μια πόρτα εντός συγκεκριμένου ωραρίου και πολλές πρόσθετες λειτουργίες που διευκολύνουν όλη την αλυσίδα χρηστών μας! Προτεραιότητα μας είναι ο διανομέας-εγκαταστάτης καθώς και οι τελικοί χρήστες να διαχειρίζονται και να ελέγχουν τη συσκευή τους εύκολα και ευχάριστα.

PalGate App

 

Πάνω από 3 εκατομμύρια χρήστες διαχειρίζονται τις πύλες και τις θύρες τους μέσω της εφαρμογής PalGate για Android & Iphone καθημερινά.

Android

IOS